به گزارش مرکز اطلاع رسانی شرکت؛ غلامرضاپور مدیر HSE شرکت ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید با توجه به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان، موضوع این جلسه را برنامه ریزی برای توزیع سحری و افطاری بین پرسنل و بعضی مسائل زیست محیطی شرکت عنوان کرد.
سپس حامد فتاحی رئیس محیط زیست و بهداشت محیط شرکت پیرامون بهداشت مواد غذایی،نحوه توزیع سحری و افطاری در ماه مبارک رمضان نکاتی را ارائه و مصوب کرد طی یک برنامه ریزی نمایندگان هر معاونت جهت دریافت سحری و افطاری پرسنل زیر مجموعه خود اقدام کند و کلیه مراحل پخت و توزیع سحری و افطاری تحت نظارت کارشناس بهداشت واحد با رعایت پروتکل های بهداشتی صورت گیرد.
همچنین تمامی غذاها در وعده های سحری و افطاری در ظروف آلومینیومی درون باکس هایی تحویل نماینده معاونت ها شود و این غذا ها با کاویان مسقف حمل و در هر مرحله ماشین حمل گند زدایی شود.
لازم به ذکر هست، کلیه پرسنل مسئول در تهیه و توزیع غذا باید دارای لباس مخصوص و کارت بهداشت باشند.
همچنین به منظور استفاده از پساب بهداشتی شرکت مقرر شد با بررسی مدیر انرژی ،HSE نقشه و طرح جامع جمع آوری پساب آوری و تصفیه پساب های بهداشتی شرکت تدوین شود.